top of page

Presentació

L’Associació de Veïns i Amics de Sa Riera va ser fundada l’any 1979 per un grup de persones preocupades pel millorament de la seva platja i del seu entorn en els aspectes paisatgístic, urbanístic, cultural, social, recreatiu, turístic i sanitari.

 

Per assolir aquests objectius comptem amb el suport dels associats i dels amics, que s’estimen Sa Riera, aquest “bell racó de la Costa Brava”. I és en el seu nom que la Junta de l’Associació presenta les seves propostes als organismes oficials: Generalitat de Catalunya, Diputació de Girona i Consorci de la Costa Brava. A més, està en contacte permanent amb l’Ajuntament de Begur, al qual se li presenta un Pla d’Actuacions per realitzar a Sa Riera.

 

L’Associació organitza la Festa Major, el concurs de dibuixos (especialment adreçat a infants i joves) per a la samarreta de Sa Riera. Aquest concurs es convoca cada estiu des de l‘any 2011. L’Associació col·labora, també, en l’organització de la Festa dels Indians, així com en les cantades d’havaneres, entre d’altres activitats culturals i d’esplai.

 

En definitiva, treballem per tothom per gaudir de l’encant de Sa Riera i millorar el medi ambient.

bottom of page